Szerver Hosting

 Több mint öt éves szerverterem üzemeltetési tapasztalatunk garancia lehet az Ön számára, hogy szervere nálunk a legjobb helyre kerül. Ha saját szerverének keres megbízható hosting környezetet, akkor jó helyen jár. Magas minőség alacsony áron.

VPS - Virtuális Szerver Bérlés

 A Virtuális Szerver szolgáltatásunk fizetés után azonnal a rendelkezésére áll és bármikor könnyedén bővíthető. Beruházás, hardver üzemeltetési gondok, karbantartás Önt nem terheli. Azonnal elkezdheti a munkát a kiváló minőségű szervereken.

Szerver Bérlés

 A szerver bérlést azoknak ajánljuk, akiknek nincs saját szerverük vagy elöregedtek a szervereik  és nem akarnak új szerverbe beruházni. Nálunk csak havidíjat kell fizetni, nincs egyszeri nagy összegű beruházás. Természetesen a gépek hibaelhárítása is a mi feladatunk.

Webtárhely

 Több mint 10 éves tapasztalattal a hátunk mögött a tárhely csomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Célunk, hogy megbízható tárhelyet biztosítsunk elérhető áron.

Webfejlesztés

 Már 10 éve foglalkozunk kisebb cégek, önkormányzatok, szervezetek és magánszemélyek weboldalának komplett tervezésével, kivitelezésével és folyamatos frissítésével.

Domain regisztráció

 Az online siker két összetevője a megfelelő domain regisztráció és a megbízható tárhely szolgáltatás! Szakértőink segítséget nyújtanak Önnek a kiválasztásban, az ellenőrzésben, valamint a gyors ügyintézésben.

Rendszergazdai szolgáltatások

Ha bennünket bíz meg informatikai rendszereinek felügyeletével, mostantól nyugodtan alhat! Cégének eredményességét nem fogják veszélyeztetni rendszerhibák, hálózati kimaradások, külső támadások. A zavartalan működéséről ezentúl mi gondoskodunk.

DNS Kezelő

Webes dns kezelõ felület, mely segítségével kezelheti domain neve dns rekordjait (A, CNAME, MX, stb) Az általunk biztosított névszerverek földrajzilag is más-más helyszínen találhatóak, így is garantálva a domain neve tökéletes DNS kiszolgálását. A szolgáltatás része Backup MX szerver korlátlan e-mail fiókra.

További szolgáltatásaink

Valamilyen szolgáltatást nem talált a weboldalunkon. Ne keseredjen el. Nálunk jó helyen jár! Írja meg nekünk mi az elképzelése és munkatársaink rövid időn belül válaszolnak a kivitelezhetőségről és annak díjáról.